ph ph
  


bitumenes zsindely, építőanyag, tetőcserép, osb lapok, Tetőzsindely Mintabolt, érdi zsindelybolt, csillaghegyi zsindelybolt, Márton József, bitumenes hullámlemez, polikarbonát, PVC hullámlemez, PVC trapézlemez, előtető, szanetli, kerti pavilon, garázs.

Magyar English Deutsch 

Facebook

Belépés a webáruházba
Tető-Zsindely Építőanyag Szaküzlet
Üzleteink:                   
2030 Érd, Balatoni út 1/E. Tel: (23)364-561
Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00, Szo 8:00-12:00
1039 Budapest, Árpád u. 76. Tel: (1)250-3060
Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00
  
ph Kezdőlap ph
ph
ph Rólunk ph
ph
ph Termékleírások ph
ph
ph Zsindelyezésről ph
ph
ph Tanúsítványok ph
ph
ph Árajánlat kérés ph
ph
ph Kapcsolat ph
ph

Üdvözlöm!
Márton József építőanyag kereskedő vagyok.
Vállalkozásom 1992 óta áll a vásárlók szolgálatára.
Kezdetben két alkalmazottammal az érdi Tetőzsindely Mintaboltban kezdtük forgalmazni óriási szín- és formaválasztékkal a  bitumenes zsindelyeket , a hozzá tartozó kiegészítő anyagokat és az akkor még sokak számára ismeretlen OSB lapokat.
Az általunk forgalmazott termékek kiváló minősége, a kedvező árak, az alkalmazottak szakértelme és segítőkészsége révén vásárlóink elégedetten távoztak tőlünk. A kedvező visszajelzések - amit a vásárlóink által hozzánk irányított ismerőseiktől, rokonaiktól kaptunk - és a kereslet megkívánta a folyamatos fejlesztést és az árukínálat szélesítését. 
Néhány évvel ezelőtt Budapest III. kerületében megnyitottuk második üzletünket, s kínálataink között mára már megtalálható a tetőcserepek széles családja, műanyag és acél  tetőfedő rendszerek, bitumenes hullámlemezek, polikarbonát lemezek, víz- és hőszigetelő anyagok, és minden ami a tetőre kiváló. Ezenkívül tetőablakok, esőcsatorna rendszerek, falburkoló kövek széles választékával is várjuk kedves vásárlóinkat.

 A Tető-Zsindely Építőanyag Szaküzletnek újonnan elnevezett üzleteimben továbbra is szakképzett és udvarias eladók segítenek kiválasztani vevőinknek az elképzelésüknek megfelelő színű, formájú és minőségű építőanyagokat, amit akár azonnal el is tudnak szállítani raktárkészletről. 
Az ezidő alatt szerzett tapasztalataink alapján, az építtetők és a tetőfedők részére is szakmai segítséget tudunk nyújtani. Számos szakember nálunk sajátította el a szakszerű zsindelyezést, a rétegrendet és a tető kiszellőztetésének fontosságát stb. 
Igény esetén anyagszükséglet számítást is készítünk tervrajz alapján.
Biztosra veszem, hogy árukínálatunkban ÖN is talál megoldást bármely elképzeléséhez!

Nézzen szét nálunk bátran és a Webáruházunkban már azonnal meg is rendelheti a kiválasztott termékeket!
 

Tovább a termékek megtekintéséhez >


Tovább a Webáruházba >
,

Feliratkozás hírlevélre:
Név:  E-mail cím:       
 
ph
ph
ph
© 2009-2022 www.tetouzlet.hu  Minden jog fenntartva. Ön a(z) 5661113. látogatónk. Hosting: SILICIUM
ph ph